VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Juleskum 2016 – Tomtegröt & Kanel

Jag kör vidare på jultemat! Årets smak på Juleskum är ju tomtegröt och kanel och precis som alla andra år var jag tvungen att prova. Tidigare år har vi inte tyckt speciellt mycket om de här specialsmakerna men i år var den faktiskt god. Det smakade dessutom vad som utlovats tyckte vi och har faktiskt köpt en andra påse!

Självklart är originalet godast och det är de vi kommer att köpa till jul men det är lite roligt med nya smaker.

Har ni smakat? I så fall, vad tyckte ni?

20161107_100629


Annons

Kommentarer


 1. Days by Johanna 2016-11-08 on 20:13 Svara

  Inte testat men skall hålla utik efter den :)

  Ja vissa borde inte kommentera alls för de blir bara massa tråkigheter.

 2. Emmelie 2016-11-09 on 15:10 Svara

  Haha, jag fick faktiskt slänga påsen! Men visst smakade den gröt och kanel! Jättemärkligt tyckte mina smaklökar. hihi.

 3. Mia 2016-11-09 on 18:03 Svara

  Vad kul att höra positivt om denna smak! :) Jag har själv en påse i skafferilådan men oöppnad och folk som jag känner som köpt skummet har inte heller smakat ännu, så det var första recensionen jag fick nu :) Har både en påse årets smak men även original för tänkte ifall jag inte gillar årets, haha ;p

  Ja gröt är ju så himla mumsigt och extra gott när man fryser och det är kallt ute :) Men du det lät inte fel med färska frallor till frukost heller, det är ju supersmarrigt! Nu blev jag sjukt sugen på det tillsammans med smör, ost och gurka, yum!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!