VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

God morgon måndag!

God morgon på er! Jag vet inte riktigt vad som hände här idag men när jag vaknade kikade jag på klockan och tyckte att den stod på 9. Jag tyckte det var väldigt märkligt att ingen av barnen hade protesterat över detta men började stressa lite för att få i oss frukost och få på kläder. När jag sedan sätter mig i soffan är den inte mer än 7.35. Skumt! Vad hade jag tittat på liksom eller ser jag numera så galet utan glasögonen?

Ja, i vilket fall var vi ju hos faster Johanna igår och fotade. Det blev såklart mest bilder på lillan (Charlie har ju redan gjort detta) men det blev också några syskonbilder och även familjebilder. Det ska bli väldigt spännande att se dessa sedan och jag lovar att visa er också.

Förresten, på bilden nedan (tagen av mig lite behind the scenes) ser ni hennes rödlätta hår. Vi har ingen aning om vart det kommer ifrån men barnmorskan på förlossningen sa något om att det kan bli så ibland om den ena föräldern är ljus och den andra mörk och så är det ju i vårt fall.

20161030_145518


Annons

Kommentarer


 1. Vad roligt med lite fotografering :)
  Tuva-Li var också rödlätt när hon var mindre, nu börjar det gå mot det ljusare hållet :)

 2. freja 2016-10-31 on 14:09 Svara

  så söt! :)

 3. Mirre 2016-10-31 on 21:44 Svara

  Oh så fint med familjefoto, skulle jag med vilja

 4. Zyllah 2016-11-01 on 09:16 Svara

  Vilken urgullig liten bebis. Det finns inte mycket annat som blir så gulligt som bilder på bebisar. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!