VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Babywrap till lillan

God morgon vänner! Har ni sovit gott? Nu är det torsdag och även denna veckan börjar lida mot sitt slut. Jag har precis lämnat Charlie på förskolan så nu får vi se lite vad som händer. Det finns alltid något att göra hemma men samtidigt känner jag för att bara vila också.

Jag har ju förresten under ett ganska bra tag velat sy ett babywrap till babyskyddet. Jag tycker det verkar så smidigt då man lätt kan skippa ytterkläderna (som man inte bör ha i babyskydd eller bilbarnstolar) samtidigt som att barnet håller sig varmt. Det man gör är att man syr en filt och gör sedan hål för bältet. På det sättet kan man knäppa bältet så nära kroppen som möjligt men ändå svepa in barnet i den härliga filten. Att klippa ut och nåla det som behövdes för att sy gjorde jag på ett kick men sedan har det hängt på en stol i köket i väntan på bättre tider. I tisdags tog jag dock tag i det och sydde klart och jag blev faktiskt väldigt nöjd. Om någon undrar är yttertyget i trikå och av märket Paapii Design medan innertyget är i vit minky. Jag följde den här beskrivningen när jag sydde.

babywrap


Annons

Kommentarer


 1. Mallan 2016-10-06 on 11:35 Svara

  Men åh vilken fin! :)

 2. Verkligen smart :D. Ska tipsa en vän om detta :)

 3. Lisa 2016-10-07 on 18:36 Svara

  Älskar försöksdjuret! Hahaha
  Så fin den blev! Verkligen en smart idé.

  • mammamalins 2016-10-08 on 10:23 Svara

   Svar till Lisa:

   Haha, ja visst. Jag letade efter en docka men det har vi visst ingen så det fick duga ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!