VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Plötsligt händer det!

God morgon, god morgon!

Jag kikade tillbaka lite i arkivet på tiden kring Charlies födsel, vilket var lite roligt. Dagen innan var vi ju på mellandagsreashopping i Nordstan, Göteborg. Det blev inte mycket shoppat men jag skrev här att jag kände av en hel del som jag inte brukade, dock tog jag det som foglossningssmärtor. Tidigt på lördagsmorgonen den 27 december började de riktiga och regelbundna värkarna och eftersom det var mitt första barn visste jag inte riktigt hur det skulle kännas. Jag låtsades som ingenting i mitt inlägg den morgonen och bet ihop ett par timmar till.

Det känns lite overkligt att vi snart ska gå igenom det här igen men jag hoppas det blir snart!

Såhär såg det ut dagen då Charlie kom till världen, 27/12 2014 i v. 37+3

Såhär såg det ut dagen då Charlie kom till världen, 27/12 2014 i v. 37+3


Annons

Kommentarer


 1. Mia 2016-09-29 on 17:56 Svara

  Åh det är tur man har bloggarkivet och kan gå tillbaka och kika, tycker det är superkul :)

  Haha ja det var en tidig uppstigning igår men det var värt det för oj så bra och intressant föreläsningen var!! :)

 2. Tilda Barkselius 2016-09-29 on 21:02 Svara

  Så spännande att barn nummer två närmar sig :)

 3. Mirre 2016-09-29 on 22:34 Svara

  Oh ser fram emot då man får ta fram pynt och advent

 4. Lisa 2016-09-30 on 12:35 Svara

  Är ni deppiga för att han inte är född i januari, som han ”skulle” ha varit? Med tanke på skola, tänker jag. Och kompisar när de är i moppe och feståldern?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!