VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Att köpa till bebisen

Frågan om vad en bebis egentligen behöver kommer ofta upp, särskilt i de grupper på Facebook där jag är medlem. Eftersom detta är mitt andra barn har jag redan det mesta här hemma för lillasysters ankomst men jag tänkte ändå länka och tipsa till mina gamla inlägg som jag skrev innan Charlie föddes.

Jag fick exempelvis frågor om hur mycket kläder vi hade köpt och i vilka storlekar och därför skrev jag det här inlägget. En del av kläderna där är dock sålda för att få in lite nytt och fräscht till lillasyster. Jag tycker det är super att syskon och barn kan ärva av varandra och begagnat är grymt men samtidigt vill åtminstone jag ha lite nytt.

Jag skrev också ett inlägg om saker som var bra att ha i prylväg, t.ex babynest, gosedjur, filtar och påslakan. Vår lista innefattade ju bland annat både vagga och spjälsäng, och det är ju absolut inget måste. Vaggan har funnits i familjen länge och Kristoffer ville ha den så så blev det. Jag fortsatte även med saker som var bra att ha utanför hemmet, t.ex vagn och babyskydd. På den här listan använde vi precis allt dagligen, förutom bärselen. Vi hade inte riktigt behovet av den samt att det blev alldeles för varmt att gå runt med den. Numera är även vagn och babyskydd borta men vi har en ny vagn som ska bäddas i ordning och visas upp för er inom kort, och det nya babyskyddet har ni ju sett redan.

Sist men inte minst blev det ett inlägg med lite blandade bra-att-ha-saker, allt från amningssaker till flaskor och babygym. Här användes allt utom bröstvårtssalvan.

skotbord


Annons

Kommentarer


  1. Yohanna af Skovde 2016-09-29 on 20:42 Svara

    Såna här inlägg var guld värda när jag väntade Fiona! Spännande att det är så nära för er nu! :)

  2. Mirre 2016-09-29 on 22:27 Svara

    Vilket bra skötbord och förvaring

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!