VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Min lilla stora Charlie

God morgon på er! Nu ska vi precis iväg och lämna lilleman på förskolan och sedan blir det ett besök hos barnmorskan. Det är ett vanligt besök så jag uppdaterar er om det senare i eftermiddag.

Förresten, när vi var på öppna förskolan i fredags var där en tjej som frågade hur gammal Charlie var. Jag svarade ”han blir 2 år i december” men direkt efter att jag hade sagt det tänkte jag ”oj, shit!”. När blev han så stor? Det kommer såklart inte som en chock men det är så svårt att föreställa sig att han har varit så liten som på bilderna här nedan. Han har växt snabbt och det här folk säger att man ska njuta av tiden då de är små stämmer nog ganska bra. Innan man vet ordet av firar man deras student.

Samtliga bilder är från hans första dagar här i livet och han är ju så liten, och så oskyldig.

img_1051 img_1077 img_10381 img_10621


Annons

Kommentarer


 1. Miss Tosse Queen 2016-09-27 on 10:16 Svara

  Godmorgon 🌸

  Svar: Okej, tack 🌸 brukar aldrig vara sjuk så därför jag ej visste..

 2. Förstår precis känslan, min son fyller 12 år på måndag. När blev han så stort och vart har tiden tagit vägen :)

 3. sara 2016-09-27 on 12:50 Svara

  Mysigt att kolla tillbaka på gamla kort :)

 4. Lisa 2016-09-27 on 13:31 Svara

  Jag är nog lite skum där, men jag tyckte faktiskt inte alls att första året med äldsta barnet gick fort. Tyckte att allt var jobbigt och konstigt och osäkert. Alla följande år, däremot, har rusat iväg! Inklusive tvåans första år. hahaha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!