VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Holly & Whyte för barn

Den 8 september lanseras Holly & Whyte för barn i samtliga Lindex butiker och på webben – något som förmodligen glädjer många! Jag har aldrig riktigt fastnat för kläderna men just höstens kollektion har hämtat inspiration från 60-talet och boarding school. Färgskalan går i navy, mörkt grönt och klart gult med inslag av rött. Kollektionen kommer att finnas i storlekarna 62-86 för baby samt 92-170 för barn.

Såhär säger Lindex själva:

”Vi har länge haft tankar på att utveckla Holly & Whyte mot barn, och till hösten blir det äntligen verklighet! Holly & Whyte står för en skandinavisk fräschör med preppiga och lekfulla inslag i färger och mönster, så att addera barn känns som ett naturligt steg. Inte minst eftersom våra kunder efterfrågat det”, säger Annika Hedin, Lindex Designchef.”

Vad tror ni? Kan det bli en hit?

Lindex-Holly-Whyte-AW16-Kids-Woman-7 Lindex-Holly-Whyte-AW16-Kids-Woman-8 Lindex-Holly-Whyte-AW16-Kids-Woman-9Lindex-Holly-Whyte-AW16-Kids-Woman-13

 


Annons

Kommentarer


  1. Mirre 2016-08-30 on 18:09 Svara

    Ja men tycker också det var fint, jag älskar också hösten och lite svalare luft

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!