VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Veckans mat v.35

Då var det dags för en ny matsedel igen!

Måndag: Chorizo med pasta
Tisdag: Sprödbakad fisk med kall sås och potatis
Onsdag: Köttfärssås och spagetti
Torsdag: Falukorv i ugn med pesto, tomat, basilika och mozzarella
Fredag: Enchiladas
Lördag: Lyxig räkmacka
Söndag:

En god bolognese vi gjorde för ett tag sedan

En god bolognese vi gjorde för ett tag sedan


Annons

Kommentarer


 1. Mia 2016-08-29 on 18:50 Svara

  Mums jag hade kunnat komma på middag varje dag hos dig denna vecka, förutom när det är räkmacka ;) Jag har ett stort sug efter chorizo och ser att ni ska/har ätit det idag, mums. Jag och mamma ska äta det imorgon när jag åker till henne, för att stilla mitt sug, haha! :P

  Ja direkt jag såg den där roliga bilden så tyckte jag att den var bra och tänkte direkt på mig efter benpass, haha! :D Går verkligen som en pingvin idag, har träningsvärk i varenda millimeter av benen och rumpan ;p

  Haha jag blir inte förvånad när du skriver att det regnat hela dagen igår och idag i Borås ;) Det saknar jag inte ett dugg, haha. Här har vi haft väldigt fint väder både idag och igår med sol, men igår blåste det en del men idag har det varit lugnt :)

 2. yohannaafskovde 2016-08-29 on 19:36 Svara

  Vi har ju börjat med sånt nu (äntligen, woho!) så tar tacksamt emot tips! Här ska planeras mat! :) :)

 3. Mirre 2016-08-29 on 21:54 Svara

  Lät smaskens

 4. Anita 2016-08-30 on 21:27 Svara

  Gott!

 5. Sara 2016-08-30 on 22:09 Svara

  Lät gott! Måste börja göra matlista här hemma också :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!