VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Babyskydd från Maxi-Cosi

God morgon härliga fredag!

Jag har fått en fråga om vilket babyskydd vi tänker använda till bebisen så jag tänkte svara på det. I samarbete med Maxi-Cosi via Babyland.se ska vi testa och recensera babyskyddet Cabriofix. Det är ett babyskydd med bas som kan fästas antingen med bälte eller med Isofix. Skyddet har en maxvikt på 13 kg och väger endast 3,45 kg.

Jag har haft vänner och familj som har använt detta babyskydd och pratat väldigt gott om det så jag hoppas att det ska bli bra. Det är i alla fall både lättare och smidigare än det vi hade till Charlie.

Om ni inte minns använde vi ju Akta Graco Trilogic till Charlie, som vi köpte för en bra peng av en bekant. Vi var dock inte helt nöjda med detta så det såldes vidare.

Fler inlägg om babyskyddet kommer att komma, samt en recension. Vi får dock vänta till vi har lillan på utsidan.

maxicosicabriofix


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!