VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Montering och första intryck av Axkid Minikid

Vi fick ju hem en ny bilbarnstol häromveckan i samarbete med Axkid och i helgen som var installerade vi den i bilen. Det tog inte så lång tid och var ganska enkelt. Med stolen kommer en manual som visar hur du ska göra men vi kikade även på den här videon.

Vårt första intryck av stolen var väldigt positivt då vi tycker Charlie ser ut att sitta både bra och bekvämt. Det var lätt att sätta honom riktigt och bältet varken tvinnade sig eller var svårt att justera på något vis. Den känns inte riktigt lika stabil som vår andra (BeSafe iZi Plus) men som sagt, vi är positivt inställda och det ska bli riktigt roligt att se vad den går för.

Nu kommer vi att åka med den här ett tag så det kommer fler inlägg (varav en recension) vad det lider.

minikidmontering


Annons

Kommentarer


  1. Mirre 2016-07-05 on 21:12 Svara

    Ser jättefin ut och bra att det känns bra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!