VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Namnlappar från Filur Namnlappar

Nu är det drygt en månad kvar till förskolestarten för Charlie och vad passar väl bättre än att ladda upp med namnlappar att märka kläder med? I samarbete med Filur Namnlappar har vi fått testa dessa och jag tänkte nu skriva lite om hur jag har upplevt dem.

Till att börja med finns det en hel del bakgrunder, färger, motiv och typsnitt att välja på. Jag skulle vilja påstå att det finns något för alla. Det är lätt att skapa sina namnlappar och välja design. Man kan ha upp till tre rader med text men vi valde två; ”Charlie E” samt vårt telefonnummer. När man känner sig färdig med sina lappar går man bara till kassan, betalar och väntar på leveransen.

Hur fungerar de då? De var väldigt enkla att fästa i plaggen (har fäst på storlekslappen alternativt tvättrådslappen) och de har blivit tvättade ett antal gånger. Jag har bland annat märkt kläder, ytterkläder och mössor och har än så länge varit med om att en lossnat i tvätten, men resten har suttit som berget. Nu har jag ju ingenting att jämföra med men vi är i alla fall väldigt nöjda. Det känns enklare och bättre med dessa lappar än att skriva i plaggen så tummen upp!

namnlappar


Annons

Kommentarer


 1. yohannaafskovde 2016-06-30 on 10:02 Svara

  Vi har såna! De är grymma, sitter sjukt bra och är roliga att göra :)

  La förresten upp ett inlägg med tips för din tävling :)

 2. Lovisa 2016-06-30 on 14:09 Svara

  Kul med lite roligare namnlappar!

 3. Mirre 2016-06-30 on 21:41 Svara

  Dom har vi och vi är nöjda, sitter kvar efter tvätt osv

  • Malin 2016-07-01 on 13:45 Svara

   Svar till Mirre:

   Skönt att det är fler än vi som är nöjda :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!