VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

50% av graviditeten

Screenshot_20160531-102729Hej på er! Idag är jag i vecka 19+6 och det innebär att halva graviditeten har gått. 50%. Jag vet inte om jag tycker att det har gått snabbt eller långsamt egentligen men kanske lite mer åt det snabba hållet. Det är några milstolpar kvar längs vägen och sedan är det bara att vänta ut den lille.

Vi har för övrigt bestämt oss för att göra ett 3D-ultraljud men dessa görs tydligen tidigast i vecka 24+0 så vi får vänta lite. Det kommer dock att bli riktigt häftigt och förhoppningsvis får vi veta då om det blir en flicka eller en till liten pojke. Det spelar egentligen ingen roll men jag vill ändå veta, av praktiska skäl. Och såklart för att jag är så extremt nyfiken.

Vad gör ni annars idag? Vi har ingenting planerat men det blir väl en runda utomhus senare kan jag tänka mig. Det är både sol och värme idag också.


Annons

Kommentarer


  1. Vano 2016-05-31 on 11:21 Svara

    Måste ju ändå vara skönt, blir ju närmare den stora dagen att få träffa eran mirakel. Ville också veta könet när man väntade mitt, det underlättar en hel del tycker jag.

    Har inte så mycket inplanera heller, ska på ljusbehandling, var med tösen och så göra klart det sista inför min webbshop omlansering imon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!