VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Sovmorgon och värk from hell

Morrn morrn på er! Idag blev det lite sovmorgon här igen och det var inte alls fel. Jag fick nämligen riktigt ont (foglossningen) igår på jobbet så hade jag vaknat tidigare vet jag inte om jag hade kommit upp ur sängen, haha.

Idag skulle vi först träffat lite kompisar men det blev inte av och då planerade jag djurparken men det blir för stressigt så nu vet jag inte riktigt vad vi hittar på. Lite utelek blir det i alla fall, nu när det är så fint väder och varmt. I eftermiddag blir det också akupunktur för min del.

T-shirt Villervalla | Shorts Next

charlie160530


Annons

Kommentarer


 1. tess 2016-05-30 on 11:20 Svara

  Ohfy vad det där med foglossning är hemskt! Hoppas att du mår bättre efter din akupunktur!

 2. Usch för foglossning :(.

  Svar: jag sa hela tiden efter FL att jag skulle äta LCHF, men det blev inte riktig så! Så nu hoppas jag att den liberala formen passar mig bättre, mår bäst av LCHF-kost.

  Ja inget skoj alls, skickade mail direkt till Semper med bilder, dock inget svar än

 3. Mirre 2016-05-30 on 14:29 Svara

  Skönt med sovmorgon men aj för foglossning

 4. Cissi 2016-05-30 on 19:58 Svara

  Foglossning är verkligen inte roligt! Skönt att du kan få akupunktur iaf! Skulle fått det med Iris, men sjukgymnasten vågade inte för hon låg så långt ner och något kunde starta med barn som låg på det sättet?
  Fått mycket hjälp efter förlossning med akupunktur för fogarna dock

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!