VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Sommarens drog

En av de bästa sakerna med att våren är här och att sommaren närmar sig är att det börjar dyka upp jordgubbar i affärerna. Givetvis är de inte svenska men de är ändå helt okej och att det dyker upp utländska betyder ju att de svenska inte är långt borta heller.

Jordgubbar är inte bara goda utan fulla av c-vitamin, de stärker immunförsvaret och är mer järnrika än många andra frukter och bär. Hur bra som helst för en gravid alltså! Jag vet någon som kommer att leva på gubbar i sommar..

20160427_081950


Annons

Kommentarer


  1. tess 2016-04-29 on 19:27 Svara

    Tror inte att vi gått en helg utan jordgubbar här hemma sen jag först såg de i affären! Haha, barnen älskar det ju!

  2. yohannaafskovde 2016-04-29 on 22:17 Svara

    De är så goda! Ska äta ordentligt med gubbar och grädde i sommar :) Nej jag var inte inloggad sist och skulle logga in men klickade på något för snabbt :)

  3. Veronica A. 2016-04-30 on 10:14 Svara

    Åh jordgubbar! Som jag har saknat dem! Jag köpte med mig hem ett stort paket igår och tillsammans med några liter grädde så är lördagskvällen räddad ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!