VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Förskoleplatsen är klar!

Igår kikade jag in på kommunens barnomsorgssida och kikade hur det låg till för Charlie. Jag har gjort det emellanåt för jag tycker att vi borde ha fått ett besked och igår såg det lite annorlunda ut. Jag ringde kommunen och fick bekräftat att Charlie fått en plats, MEN på vårt andrahandsval. Efter mycket tänkande och många frågor har vi bestämt oss för att ta den men att han ändå står kvar i kön till förstahandsvalet.

Eftersom jag inte kommer jobba mer efter sommaren så kommer han att gå 15 timmar per vecka redan då. Inskolningen blir runt den 8 augusti tillsammans med pappsen och sen får vi se hur det går. Jag tror han kommer att ha hur roligt som helst vart han än hamnar men vårt förstahandsval är betydligt närmre. Vi har dessutom varit där och hälsat på samt hört massor av positivt om den förskolan men ja, vi får se hur det blir i slutändan.

dagisplats


Annons

Kommentarer


  1. tess 2016-04-22 on 19:34 Svara

    Tråkigt som sagt att inte komma in på förstahandsvalet! Jag fick lagom mycket panik då det först inte fanns plats för lillsyrran på samma förskola som storsyrran. Lämna på två olika förskolor? Alltså no way! Men… blev en plats ledig som tur är! Syskon har ju förtur med som tur är!

  2. Mirre 2016-04-23 on 12:57 Svara

    Bra att ni vet att den platsen finns i alla fall då & det man tror är den bästa behöver ju inte alltid vara det eg

  3. Sara 2016-04-24 on 12:44 Svara

    Förra året när Tuva skulle börja förskolan så fick vi inga av våra valda förskolor, men kom in på en annan och det funkar så otroligt bra! Vi har precis fått reda på att vi kommit in på första valet nu efter sommaren, men vi är lite osäker om vi verkligen vill byta för det andra är så bra! Och det trodde vi verkligen inte när hon började :) så det kommer nog bli jätte bra för er också :)

  4. […] vi nu kom innanför dörren låg där ett brev från Borås Stad, vilket på sistone har betytt brev om förskolan. Jag trodde det var information från den platsen vi fick, vårt andrahandsval, men så var det […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!