VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Mini Rodini Memory Lane

Hej på er! Jag har inte hunnit blogga på hela morgonen och förmiddagen då jag fastnade i Mini Rodinis jubileumssläpp som var klockan 10. De hade infört ett kösystem som fungerade sådär och i butikerna var det visst rena kriget!

För er som inte vet så fyller de 10 år i år och för att fira det tar de fram en begränsad upplaga av de mest populära eller eftertraktade printsen. Idag släpptes alltså fisklakan till både spjälsäng och junior/vuxen och sen under året kommer annat att komma.

Det var lite svettigt där ett tag men jag lyckades få tag på ett till lillemans säng så jag är nöjd.

minirodinimemorylane


Annons

Kommentarer


 1. Sara 2016-01-27 on 16:46 Svara

  kul att du lyckades få tag på ett :)

 2. yohannaafskovde 2016-01-27 on 20:00 Svara

  Haha men shit, vilken hets! Förstår dock, vill man verkligen ha något så! Kul att du fick ta på det! :)

 3. Mirre 2016-01-27 on 21:54 Svara

  Ja såg att de hade rea, så fint du fick tag på =D

 4. Moas oplanerade (mamma)blogg 2016-01-27 on 23:24 Svara

  Åhh, lyckans ost! Själv lyckades man glömma bort släppet (???) Loggade in på hemsidan 10.04 och blev ganska förvånad över att det var kösystem och att jag var nummer 3750 hahaha. Blev alltså, inte så förvånande utan fisklakan.

 5. Jennifer 2016-01-28 on 08:01 Svara

  Åh jag såg det där bäddsetet, så väldigt fint! Kul att du lyckades få tag på ett. Har förstått att det är ganska hysteriskt kring Mini Rodinis släpp ;).

 6. Fint :).

 7. […] Jag satt bänkad men tyvärr hade jag ingen tur denna gång. Jag hade önskat en mintpandaonesie till bebis men h*n får vara utan helt enkelt. Jag hade ju mer tur sist. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!