VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Korv stroganoff med blomkålsris (LCHF)

God morgon på er!

Jag har redan tidigare postat ett recept på korv stroganoff enligt LCHF men det här var ett nytt som vi testade i söndags och som jag tänkte dela med mig av. Det räckte till 6 vuxenportioner samt 4 till Charlie. Charlie fick bara lite blomkål och sedan risoni till det.

20160124_133739

800 g bra falukorv
3 msk tomatpuré
1 liter kokosgrädde
Salt, peppar, oregano
2 gula lökar
2 blomkålshuvuden

Skär korven i strimlor. Hacka löken. Stek löken i rikligt med smör och lägg åt sidan. Stek korven i omgångar tills den fått en fin yta. Blanda ihop lök, puré, korv, kokosgrädde. Låt puttra ca 15 min. Hacka ner blomkålen till ris i t.ex en matberedare. Koka i ca 2 minuter.

Receptet kommer ursprungligen från LCHFingenjören men jag har gjort några små ändringar.


Annons

Kommentarer


  1. Sara 2016-01-26 on 09:03 Svara

    gott!

  2. melindajohansson 2016-01-28 on 22:07 Svara

    korvstroganoff som är så gott!! & blomkål älskar jag, tänkte börja plocka bort ris/pasta ect jag med och istället äta mycket av blomkål, blomkål osv :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!