VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ägg i mängder och besök på förskolan

Idag är jag inne på andra dagen på äggfastan och det går bra. Jag har inte varit hungrig vid något tillfälle och det känns än så länge inte jobbigt. Till frukost igår åt jag två mosade, kokta ägg med en klick majonnäs. Lunchen bestod av tre stekta ägg och till kvällsmat blev det äggröra med smör. Jag fick i mig ett kokt ägg som mellanmål också. Idag har jag än så länge hunnit med en ägglatte (stavmixa 1 kopp kaffe, 1 msk smör, 1 ägg, 1 krm kanel och 1 krm kardemumma) och ett kokt ägg till frukost.

aggigt

Nu på förmiddagen var vi och hälsade på den förskola som vi har som förstaval till Charlie. Det är ju ett ganska bra tag kvar till han ska börja men snart måste vi bestämma oss helt vart vi vill ha honom. Vi fick väldigt positiva vibbar och pedagogerna verkar väldigt bra men vi ska hälsa på en annan nästa vecka också så vi har något att jämföra med.

Om en stund blir det lunch och sen ska vi iväg till BVC för att ta en spruta.
Vad hittar ni på idag?


Annons

Kommentarer


  1. yohannaafskovde 2016-01-26 on 19:51 Svara

    Jag älskar ägg och speciellt med smör även om jag inte lchf:ar så det där såg bara provocerande gott ut! Kul att spana in förskolan, vi ska också göra det snart!

  2. Mirre 2016-01-26 on 22:15 Svara

    Oh härligt att det går bra =D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!