VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Årsresumé 2015 – Del 4

Nu är det dags för sista delen i min årsresumé! Om ni vill läsa de tidigare delarna så finns de här, här och här.

I oktober gjorde vi inte så mycket. Babysimmet fortsatte, vi lekte på lekplatsen och på öppna förskolan. Vi fick även till en fotografering med alla tre kusiner hos faster Johanna. Det gick sådär men vi hade i alla fall roligt! Vi provade också att få maten hemkörd och det funkade ju bra. Min mamma kom hit igen och vi shoppade bland annat presenter till lilleman.

oktober2015

I november blev det en del bus och lek på både öppna förskolan och Leos Lekland. Det blev klippremiär för Charlie och jag fick äntligen kapa mitt barr. Vi åkte iväg på spa medan mormor och morfar passade Charlie. Det var också dags för julmarknad på Åhaga som vi besökte innan vi åkte vidare till Tanum Strand. Mina föräldrar hyrde en stuga där så vi hälsade på och passade på att äta lite goda räkor och kräftor.

november2015

I december var det såklart mycket pyssel och fix inför jul samt Charlies första födelsedag. Vi hann dock med ett besök på Liseberg och jag gick även på julmys med mitt jobb. Där blev det jultallrik, lekar och julklappsleken. Julafton spenderades med min familj och juldagen hos Kristoffers föräldrar. Sedan var det då lillemans födelsedag den 27:e som firades här hemma med hela tjocka släkten.

Nu, GOTT NYTT ÅR!

december2015


Annons

Kommentarer


  1. Sara 2016-01-01 on 10:15 Svara

    Mysigt! :) Hoppas du fått en bra start på nya året! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!