VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Årsresumé 2015 – Del 3

Nu är snart året slut och här kommer min tredje del i årsresumén. Vill ni läsa del 1 och del 2 finns de här och här.

I början av juli var det riktigt varmt ute så vi passade på att bada Charlie på balkongen. Charlies mormor var också här och hälsade på och när mormor och morfar sedan åkte till Italien passade vi deras hund Wille. Vi var även och fotograferade Charlie hos faster Johanna. Sist men inte minst åkte vi på en dagstripp till Norge och passade på att besöka farbror med flickvän i Grebbestad på vägen tillbaka.

juli2015

Augusti började med kalas då jag fyllde 26 år. Kristoffer hade inget kalas när han fyllde år så därför slog vi ihop det hela och bjöd på tårtor. Vi åkte även till Liseberg och trots att det inte blev något åkt för oss så var det väldigt mysigt ändå och Charlie fick prova på Kaninresan. Öppna förskolan öppnade igen efter sommaren så vi hängde lite där och det blev även några turer till gungorna på lekplatsen. Ytterligare en kusin till Charlie föddes, Ally. Kristoffers farbror hade också sin 50-årsfest tillsammans med hans dotter som fyllt 25 år.

augusti2015

I september började Charlie på kryp-in. Jag testade bland annat på Fikaboxen och besökte bokmässan i Göteborg. Sist men inte minst var vi och hälsade på Charlies mormor och morfar.

september2015


Annons

Kommentarer


 1. Mia 2015-12-30 on 19:06 Svara

  Kul att läsa! Jag har också gjort årsresume, det är standard varje år :)

  Haha ja jag blev snopen över mitt musikår, jag trodde inte att samir & viktor skulle vara topp 5 på mest spelade, tycker det är evigheter sen jag lyssnade på dem, haha :D Däremot trodde jag In flames och Miriam Bryant skulle finnas med men inte det.. ;p

 2. yohannaafskovde 2015-12-30 on 21:24 Svara

  Kul att läsa :) Och vilken SÖT räv-mössa!!

 3. sara 2015-12-31 on 09:19 Svara

  Vilken sötis =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!