VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Årsresumé 2015 – Del 1

Snart är det nytt år igen men först ska jag sammanfatta mitt 2015. Jag tänkte mig tre delar så vi drar igång med första redan nu.

I mitten av januari var det tänkt att vi skulle bli föräldrar för första gången men Charlie ville ut i världen redan den 27 december så vi fick inviga det nya året med en liten mini. Det betydde såklart att vi fick massor av besök samt åkte iväg för att familj och släkt skulle få träffa nytillskottet. Charlies faster Johanna var också snäll och fotograferade lilleman.

januari2015

Februari bara flög förbi och vi började hänga lite på öppna förskolan. Charlie och hans vänner var fortfarande så små att de mestadels sov sig igenom besöken där men vi mammor fick i alla fall lite annat umgänge än bajsblöjor, haha. Charlie gick också på sitt första kalas, hos faster Sofia. Jag och Kristoffer firade 6-årig förlovningsdag.

februari2015

I mars började vårvädret komma här och Charlie fick sova ute i vagnen. Det blev även ytterligare kalas och träffar med de andra mammorna och deras små bebisar. Charlie fick sitta i barnstol för första gången och var hemskt nöjd med det. Vi var även iväg på utflykt i Kungsbacka och därefter Göteborg. Viktigast av allt var väl kanske att babysimmet började.

mars2015


Annons

Kommentarer


  1. yohannaafskovde 2015-12-27 on 20:14 Svara

    Så sööt han är alltså! Och redan ett år! Tiden går så fort :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!