VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Juldag hos farmor och farfar

Igår strax innan 15 åkte vi hem till Kristoffers föräldrar där alla syskon med familjer, farbror, kusiner och farmor befann sig. Kristoffer har ju en aning större familj än vad jag har så det blir lite skillnad efter att ha varit ganska få på julafton.

Det blev i alla fall mer julmat, fika, glögg och sedan kom tomten. Han hade kapat sitt skägg i år så Charlie tyckte inte att han var särskilt läskig. Tur det! Många paket blev det till barnen och Charlie röjde järnet. Hans två kusiner är inte riktigt lika aktiva ännu (4 månader respektive 7 månader) men jag kan tänka mig hur det blir nästa jul. Busungarna!

Charlie fick bland annat kläder, Duplo, tygleksaker, en docka och mer böcker. Superfint alltihop så tack återigen!

20151225_181605


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!