VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Charlies första julafton ♡

Igår efter att Kristoffer hade slutat jobba åkte vi till mina föräldrar. Det blev god mat och sedan Bingolottos uppesittarkväll. Det har verkligen blivit en tradition för oss och även om vi sällan vinner något tycker jag att det är ganska mysigt. Eftersom de bor så långt bort (8 mil enkel resa) sov vi över till idag.

Den här dagen har faktiskt gått väldigt fort. Vi hann med risgrynsgröt och sedan julbord när alla hade kommit. Charlie fick prova en hel del, bland annat sill, prinskorv och Janssons, men han var inte överförtjust. Det var dessutom mer intressant att spana på alla hundar och katter som sprang runt fötterna på honom.

jul2015

Efter maten blev det såklart Kalle Anka och hans vänner. Charlie satt och stirrade på teven i början och var väldigt fascinerad men sedan kunde han inte sitta still längre.

Innan vi åkte hemåt öppnade vi julklapparna. Charlie fick en hel del och även vi fick lite. Vi vuxna ska ju egentligen inte köpa till varandra men vi verkar ha lite svårt att låta bli, haha.

En mysig julafton blev det och imorgon fortsätter vi julfirandet, då hemma hos Charlies farmor och farfar. Hoppas ni har haft en fin dag!

20151224_195307


Annons

Kommentarer


  1. MATILDAS 2015-12-25 on 10:48 Svara

    vad mysigt :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!