VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

När blir en bebis ett barn?

Den här frågan är lite intressant eftersom jag har hört fler svar på den än vad jag kan räkna till på fingrarna. Givetvis är det upp till var och en att tycka och tänka men jag tänkte fråga er vad ni tycker nu.

När slutar barnet vara en bebis och blir ett barn?

Några jag har frågat har sagt att man vid ett år inte kan kalla det en bebis längre. Jag tycker nog inte att det enbart handlar om ålder utan även hur självständigt barnet är. Dessutom tycker jag att barnets storlek spelar in till viss del.

Charlie blir 1 år på söndag, är dryga 80 cm lång, går själv, äter själv till viss del och är överlag ganska självständig. I mina ögon är han ingen bebis och har inte varit de senaste 1-2 månaderna. Andra skulle säga att han fortfarande är en bebis men därav denna fråga. Det är alltid intressant att veta vad folk tycker och tänker så ta er gärna tid att svara!

Här var Charlie däremot en liten bebis, bara ett par veckor gammal.

Här var Charlie däremot en liten bebis, bara ett par veckor gammal.


Annons

Kommentarer


  1. yohannaafskovde 2015-12-21 on 19:40 Svara

    Har lite svårt med det där med, var man sätter gränsen. Tänker att hon är ju en bebis för hon är så liten men hon är ändå så mycket mer självständig än när hon var superliten. Men jag säger nog bebis ett tag till ;)

  2. Moas oplanerade (mamma)blogg 2015-12-21 on 21:04 Svara

    Joar kommer ju alltid vara min lille bebis även om jag inte ser honom som en bebis längre. Han är ett litet barn nu. Det syns både till utseende och till sättet tycker jag.

    Hahah! Jag undrar när man kommer vänja sig vid att man har satt upp barnlås? Känns som det inte är något vi kommer lära oss här hemma på lååång tid.

    Men jag älskade ju Looking också. Dom påminner om varandra. Men såg att black sails säsong 3 kommer i januari :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!