VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Alla helgons dag

God morgon på er! Idag är det Alla helgons dag, men det är även Halloween för de som firar det. Igår på Nyhetsmorgon diskuterades det en del kring detta och att de två ”krockar” med varandra och även om jag tycker att det känns lite fel så är det ju ingenting som händer varje år. Halloween är 31 oktober varje år medan Alla helgons dag infaller lördagen mellan 31 oktober och 6 november, alltså just 31 oktober i år.

I år blir det inget firande av Halloween här hemma men förhoppningsvis kommande år när Charlie kanske tycker att det kan vara roligt. Däremot tror jag att vi ska bege oss till kyrkogården fram emot kvällen och tända lite ljus. Jag kommer också att bjuda på ett recept på en Halloweentårta om några timmar så håll utkik om ni är nyfikna på den.

Hur gör ni? Firar ni Halloween? Kommer ni att besöka någon kyrkogård?

20151030_085859


Annons

Kommentarer


  1. Cissi 2015-10-31 on 11:04 Svara

    Nu blev det ju att vi firade halloween ordentligt igår så blir inte på samma sätt idag. Jag ser dock inget hinder med att de krockar. Ser det som 2 skilda saker, men förstår de som tycker att det känns fel. Har större problem med trick or treat i största allmänhet och låter bara tjejerna gå hem till mormor och morfar. Förklarat för Emma att man bara får gå till de man känner väl och kan ju tycka att det är lite jobbigt när barn kommer och ringer på här i full mundering eftersom både Alice och Iris blir ganska rädda…
    Hoppas du får en bra halloween/alla helgona

  2. Moas oplanerade (mamma)blogg 2015-10-31 on 12:53 Svara

    Vi har båda blivit förskonade från dödsfall så än så länge kommer denna lördagen vara som vilken lördag som helst för oss. Möjligtvis att vi isåfall går lite mer i Halloweens tema istället och sätter på någon skräckis, mer blir det inte. Förhoppningsvis får vi inga pling på dörren heller för vi har aldrig lösgodis hemma. Haha stackars Joar, kommer ha sådana icke firande föräldrar!

    haha ja, det där måste vara höjden av ogeneröst mässpris!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!