VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vinter & Blooms sittdyna

Nu tycker jag att vi har använt Vinter & Blooms sittdyna tillräckligt länge för att kunna skriva några ord om den.

vinterbloomsittdyna

Till att börja med tänkte jag berätta lite övergripande om dynan. Ena sidan är gjord i vattenavvisande polyester och andra sidan i fleece. Det finns alltså möjlighet att välja själv. Upptill är den extra bred och det finns knytband att fästa i vagnens D-ringar. Självklart finns det hål för fempunktssele och olika höjder både vid axlarna och vid grenbandet. Sittdynan finns i färgerna cotton candy, ebony black och french blue (som jag har).

Att dynan är extra bred upptill är verkligen ett plus här, och säkerligen hos många andra. Om Charlie somnar i vagnen brukar han nämligen lägga sig lite åt sidan och istället för en hård vagndel finns där nu en dyna. Super! Dessutom gör det att vagnen känns lite mer ombonad och mysig. Dynan är ganska glatt, på gott och ont. Det är jättebra när man sätter ner honom i vagnen men när han blir lite trött så blir kroppen också lite hängig och han glider då nedåt. I övrigt är vi väldigt nöjda med den och den kommer nog att få ligga kvar i vagnen ett bra tag.

Jag jämförde dynan lite med de andra två vi har och den är då längst allt som allt och i ryggen. Själva sittytan på den är dock kortast av de nedan.

jamforelsesittdynor


Annons

Kommentarer


  1. Moas oplanerade (mamma)blogg 2015-10-31 on 12:55 Svara

    Så fin! Visst hade du en Inovi-dyna också? Har du skippat den helt nu? Vi har en dyna från Babytekk som fyller samma funktion men har funderat på om det behövs nu när dom blivit större?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!