VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Fullt upp igår, fullt upp idag

Hej hallå! Vad är det som händer här egentligen? Gårdagen var mer eller mindre fullsmockad och det blev visst inte bättre idag. Igår städade vi, sedan var det dags för babysim och därefter vidare till mina föräldrar för att hämta en spis. Tillbaka till Borås och besök av faster Emelie, faster Sofia, farbror Johan och lilla kusin Ally (Charlies alltså!). Vi fick lite hjälp med förflyttning av spis och så bjöd vi på lite tacos.

Idag tog Charlie lite sovmorgon men det innebar också att han har varit lite gnällig så det blev inte mycket gjort på förmiddagen. Sedan slutade Kristoffer jobba och vi stack direkt och veckohandlade. Vid 17-tiden dök Kristoffers kusin och hennes sambo upp och det blev lite mysfika.

Som sagt, fullt upp men också väldigt roligt och mysigt! Imorgon blir det öppna förskolan men efter det hoppas jag på lite lugn.

charlieivagnen


Annons

Kommentarer


  1. Mia 2015-09-29 on 15:35 Svara

    Haha ja vi var rätt slut efter 6h shopping :D Vi hade tänkt ta NK också men orkade inte det, så blev ”bara” nordstan och femman. Får ta NK nån annan gång :D Men var en riktigt bra dag!

    Tack så mycket! Jag hoppas också det går bra på jobbet imorgon. Är lite nervös men samtidigt längtar jag ju efter alla fina kollegor :) Sen ska jag inte göra alla arbetsuppgifter som egentligen tillhör min tjänst, utan kommer ”mjukstarta” och så jobbar jag bara 50% nu i några veckor :)

    Låter som att ni hade en bra måndag även fast det var fullt upp! :) Gptt med tacos och alltid kul att få besök.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!