VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ärtor mellan brösten

På tal om barnmat (se föregående inlägg) så börjar jag få in lite här hemma att Charlie ska äta sin mat själv, om det går. Ibland går det jättebra, ibland går det mindre bra. Igår fick han vegobullar med pasta, broccoli och ärtor serverat och det tyckte han verkligen om. De där små ärtorna var dock lite väl hala så de var över hela golvet igår, bakom stolsdynor, under stolen och jag hade inte blivit ett dugg förvånad om jag hade hittat mellan brösten på mig själv heller.

Hur som helst, det slank ner relativt snabbt och det var inga problem för honom att äta. Han har ju bara två tänder där nere men det verkar funka ändå.

Har ni förresten några tips på mat som är enkel att göra och plocka såhär med?

charliesmat


Annons

Kommentarer


 1. Johanna Marie.se 2015-09-12 on 15:46 Svara

  Mumsigt! Hade du gjort bullarna själv? :)

  SV: Går ju jätte bra att bara mumsa på en morot eller gurka också, man tager vad man haver hemma :)

 2. Sarah 2015-09-12 on 18:55 Svara

  Najs att han gillade de :)

 3. Mia 2015-09-12 on 21:29 Svara

  Ser mumsigt ut, jag hade gärna tagit den portionen, haha :D Känner igen det där med ärtorna.. Minns när min kusins barn var mindre och jag var barnvakt till dem och hade ärtor/majs till maten. Jisses, det var överallt innan matstunden var över, haha :D

  Hehe okej :) för mig har det blivit lite galet med ”Morden i sandhamn”-böckerna, jag har inte läst dem i ordning. Första boken jag köpte var nummer 6, och sen efter det har jag läst nummer 5. Men nu har jag tänkt beställa nr 1-4 och så läsa då i rätt ordning :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!