VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Och så var det söndag..

Hallå hallå! Igår var vi iväg på 75-årsfest (25+50 år) på kvällen. Vi var inte där så länge men vi hann med att träffa lite människor, äta helstekt gris och skratta lite. Charlie blev trött ganska snabbt då det var hans vanliga läggningstid men det gick bra. Han satt mest hos faster och hade det gött. Kristoffer tog en del bilder från festen men jag har inte hunnit ladda över dem ännu så ni får se i eftermiddag.

Om en stund ska vi börja göra oss i ordning för dagens babysim. Det simmades ju igår med men det var för att vi missade förra veckan så söndagar är alltså vår ordinarie dag. Han var ju inte jätteglad under gårdagens sim så vi får se om det är bättre idag när pappan är med.

Och här har vi gårdagens festkille:

Mössa Mini Rodini | Fleece Didriksons | Skjorta First Class

charlie2


Annons

Kommentarer


 1. Anita 2015-08-30 on 18:41 Svara

  Trevligt med firande :-)

 2. Mirre 2015-08-31 on 10:45 Svara

  Så trevligt med lite kalas och få sociala sig lite, mysigt med babysim med

 3. Moa 2015-08-31 on 12:07 Svara

  Så stilig han var men skjorta och allt! :D

 4. Sarah 2015-08-31 on 14:24 Svara

  Kul me födelsedagsfirande :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!