VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Personliga napphållare

Hej på er! Nu börjar jag återhämta mig från förkylningen. Någon dag efter Charlie åkte ju jag också på skiten men det verkar som sagt vara på väg bort nu. Idag har vi varit på babysim med sällskap av Emelie. Charlie tyckte väl att det var sådär och det bästa var att stå på mattan i vattnet men vi får se hur han reagerar kommande gånger. Det är ju andra terminen vi har börjat nu så han kanske bara behöver vänja sig?

Hur som helst så tänkte jag tipsa er om att jag gör personliga napphållare (se nedan). De finns i olika färger med olika motivpärlor och clips. Om ni är nyfikna kan ni kika in här.

nappband


Annons

Kommentarer


  1. Sara 2015-08-30 on 11:38 Svara

    Så otroligt snygga :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!