VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Filmtips v.35

Då är det dags för veckans filmtips, både för er som vill sätta er i biomörkret men också för de som hellre föredrar soffan hemma i vardagsrummet.

På bio
I helgen har bland annat komedin Absolutely Anything premiär. Filmen handlar om en lärare som upptäcker att han har magiska krafter. Det gäller dock att säga rätt ord och veta precis vad man vill ha, annars kan man hamna i riktigt kniviga situationer. Även den animerade filmen Insidan Ut har premiär och den handlar om den unga flickan Jenny som tillsammans med sin familj flyttar till en helt ny stad med nya vänner. Precis som alla andra styrs Jenny av sina känslor: Glädje, Rädsla, Ilska, Avsky och Vemod och hon gör så gott hon kan för att anpassa sig till sitt nya liv. Det blir dock lite mycket på en gång  och det utbrutet tumult.

Hitman: Agent 47 är actionrullen som handlar om just Agent 47, en genetiskt framtagen yrkesmördare. Detta har skett efter flera år av forskning men nu är ett storbolag på jakt efter hemligheten bakom honom för att sätta ihop sin egen superarmé. Sist men inte minst har vi Jag är Ingrid, dokumentären om Ingrid Bergman.

På TV
Fredagen bjuder bland annat på Twilight (20.00 i TV3), The Stig-Helmer Story (21.30 i TV4) och Dödligt Vapen 3 (22.00 i Kanal 5). På lördag kan ni exempelvis se Casablanca (20.00 i SVT2), Sex and the City 2 (21.30 i TV4) och Letters to Juliet (21.30 i Kanal 5). På söndag går bland annat Duplicity (22.20 i TV3), Real Steel (21.00 i Kanal 5) och Elephant White (23.05 i TV4).

Trailern till ”Insidan Ut”:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=GM5ED2TV1NQ]


Annons

Kommentarer


  1. Paulina 2015-08-27 on 11:02 Svara

    åh tack för dom tipsen. behöver lite filmtips nu när det är gråare tider !;)

  2. Anita 2015-08-27 on 12:01 Svara

    Trevligt med tips :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!