VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Argbiggan Charlie

Charlie är för det mesta en väldigt glad och nöjd kille men de senaste dagarna har varit väldigt upp och ner. Han gnäller och vi tar upp honom, han gnäller och vi sätter ner honom, han gnäller om vi går mer än en meter bort, han gnäller om inte maten är på bordet precis när han sätter sig, han storgråter när vi lägger honom på skötbordet och ja, ni hajar! Jag ser inga tänder på väg ut, han har ingen feber men det kan ju vara så att han har ont någonstans. Det är ju det som är så svårt att veta!

Dessutom är han i en utvecklingsfas nu och det kan mycket väl bero på det också. Fasen han är i heter för övrigt ”Categories” enligt appen The Wonder Weeks. Den säger att barnet kommer att gråta mer, sova mindre, ha humörsvängningar och behöva mer närhet och det stämmer ju ganska bra. Det står även att det är 21 dagar kvar av fasen och det låter ju spännande!

charlieledsen


Annons

Kommentarer


  1. Cissi 2015-08-29 on 14:26 Svara

    Ja alla dessa faser… Längre och längre blir de dessutom :) men man får väl se det positiva i att de iaf lär sig något om världen :)

  2. Emmelie 2015-08-30 on 10:09 Svara

    Håjaja, de är sådär roliga de där perioderna! Tur att de går över men man känner sig ganska mör efter en gnällperiod :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!