VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Inför kalashelgen

Hallå! Idag fick vi minsann lite sovmorgon båda två då Charlie bestämde att det var morgon först vid 8. Inte mig emot! Nu har han fått sitta lite på pottan, fått kläder på sig och vi har ätit frukost så nu kan dagen börja. Vi hade egentligen planerat att gå till djurparken men jag vet inte hur det blir med det ännu.

Däremot ska jag sätta ihop tårtan inför morgondagens kalas, kika efter om vi har allt och så. Jag fyller ju år på söndag och därför ska vi ha lite kalas både imorgon och på söndag.

Byxa Lindex / T-shirt Polarn O. Pyret

charlie31juli


Annons

Kommentarer


  1. Netti 2015-07-31 on 10:01 Svara

    Vad skönt att han gav dig lite sovmorgon! :-D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!