VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Filmtips v.31

Det har blivit dags för lite filmtips igen, både helgens biopremiärer och de som går på TV. Hoppas ni hittar något som faller er i smaken!

På bio
Dramat Kvinnan i guld har biopremiär imorgon. Filmen handlar om Maria som för 50 år sedan flydde andra världskrigets Österrike. Hennes dyrbara ägodelar blev där beslagtagna och hon vill nu ha dem tillbaka. En lång kamp börjar och till sin hjälp har hon sin advokat. Även Mission: Impossible – Rouge Nation har premiär denna helg. Det är den femte delen i actionserien om Ethan och hans team. Denna gång ska han försöka utrota Syndikatet, en internationell kriminell och mycket organiserad organisation.

Sist men inte minst har vi Den stora nötkuppen, en animerad familjefilm. Den coola ekorren Charlie råkar spränga parkens vinterförråd med mat och blir förvisad till stadens tuffa gator. I sin kamp för överlevnad råkar han hitta en nötbutik fylld med djurens favoritgodis. Charlie börjar forma en snillrik plan för att lägga rabarber på hela nötskatten och rädda både sitt eget skinn och vännerna i parken.

På TV
Imorgon kan ni bland annat se Möt Joe Black (21.00 i TV8), Mannen som visste för mycket (21.45 i SVT2) samt De omutbara (23.30 i TV4). Lördagen bjuder exempelvis på The Hurt Locker (21.00 i TV6), Die Another Day (21.45 i Sjuan) och Buried (22.00 i TV12). Och på söndag sänds bland annat The Big Wedding (21.00 i TV3), Beck: Advokaten (21.00 i TV4) och I min vildaste fantasi (21.00 i Kanal 5).

Trailern till ”Mission: Impossible – Rouge Nation”:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=gOW_azQbOjw]


Annons

Kommentarer


  1. Angelica 2015-07-30 on 12:26 Svara

    Jag har alltid haft så svårt för Tom Cruse, så jag undviker alla hans filmer :O

  2. N 2015-07-30 on 13:05 Svara

    Ska se mission impossible imorgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!