VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Matglad kille

Hallå på er! Nu har det återigen blivit lite upp och ner med uppdateringen men så blir det ibland. Det är bara att gilla läget. Igår var det tårtbak här hemma och sedan fick vi besök från Stockholm. Väldigt trevligt! Till helgen är det dags för kalas så vi får väl se hur mycket uppdaterat det blir innan dess. Hoppas allt är bra med er i alla fall!

Något vi har märkt sedan vi började med fast föda här hemma är att vår lilla (stora) kille verkligen är glad i mat. Jag är jätteglad för det och hoppas det håller i sig då jag har hört en del historier om hur barn kan vara när det kommer till mat. Än så länge har vi bara märkt att han inte tycker om kokt ägg eller nektariner men det är ju lite speciella smaker/konsistenser så det är inte jättekonstigt. Leverpastej på mackan är i alla fall en favorit, likaså gröt med mosad banan.

matgladkille


Annons

Kommentarer


 1. Lena 2015-07-29 on 16:21 Svara

  Härligt, mat i hela ansiktet :) :)

  Svar från Mamma Malin:

  Haha, ja det är så det brukar se ut ;)

 2. Mia 2015-07-29 on 20:01 Svara

  Det är supergott med Leilanis kinamat, dock blev det inget besök där denna gång jag var i norr utan vi tog en kinarestaurang i Luleå istället :) Förlåt för sent svar men jag var som sagt 3 veckor på semester hos släkten i norrbotten och hade inte tillgång till bloggen. Men nu är jag hemma i borås igen :)

 3. Emmelie 2015-07-29 on 20:23 Svara

  Det är så kul när de små äter, Signe gillar det mesta men hon gillar faktiskt inte heller kokt ägg :-)

 4. Maria 2015-07-29 on 20:56 Svara

  Leah älskar också mat, underbart :)

  sv; hihi ja exakt ;)

 5. aprilunge 2015-07-29 on 21:32 Svara

  Dum fråga coming up… När ni ger honom macka, hur äter han då? Vitt bröd med leverpastej typ? I kuber eller?

 6. Moa 2015-07-29 on 22:01 Svara

  haha åh ja, vad lite mat kan göra en glad :’D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!