VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Topp 5 – Resor vi har gjort

Jag tänkte börja med något nytt här på bloggen, nämligen en topp 5-lista varje fredag. Det kommer att listas allt från skådespelare till maträtter till TV-program. Ja, ni hajjar! Vi kör igång det hela med en topplista på de resor vi har gjort. Vi har inte rest jättemycket men lite i alla fall så varsågoda!

5. London 2009
Detta var en av våra första resor tillsammans och min andra till London. Trots regnet och det gråa vädret större delen av resan var den mycket lyckad och vi var jättenöjda. Vi besökte bland annat en av Gordon Ramsays restauranger, gick en rundtur på Tower Bridge och upptäckte London helt enkelt.

4. Berlin 2010
Vi åkte på en bussresa till Berlin för att uppleva de kända julmarknaderna. Vi shoppade en hel del, åt currywurst och fick lite extra julkänsla i slutet på november.

3. London 2012
Då var det dags för London igen och denna gång var det för mestadels för sommar-OS. Bortsett från massa fotboll och friidrott besökte vi även Ripley’s Believe it or not och London Dungeons. Och även denna gång besökte vi Gordon Ramsays och Jamie Olivers restauranger.

2. Montenegro 2011
Nummer ett och två på denna lista ligger väldigt, väldigt nära varandra men hur som helst. Montenegro var lite otippat att vi skulle åka till men så var det en av de bästa resorna vi har gjort. Vi skärmflög över staden vi bodde i, gjorde utflykter till både Kroatien och Albanien och hyrde dessutom bil som vi körde runt i i landet. En liten nackdel var att det var svårt att göra sig förstådd. Dock ett tips till er som vill testa något nytt!

1. Santorini 2013
En helt fantastisk ö! Ju mer jag tänker på den, desto mer vill jag faktiskt dit igen. Vi hade havet nära samtidigt som ön inte är så stor så vi kunde upptäcka mycket. Vi hade hyrbil i flera dagar och åkte och besökte olika städer. Det blev också otroligt mycket vackra bilder då både städerna Fira och Oia ligger extremt bra och är kända för sina solnedgångar. Ett hett tips!

Kristoffer har fotat mig när jag flyger iväg i Montenegro

Kristoffer har fotat mig när jag flyger iväg i Montenegro

Solnedgången på Santorini

Solnedgången på Santorini

I staden Oia, Santorini

I staden Oia, Santorini


Annons

Kommentarer


  1. sara 2015-07-25 on 03:15 Svara

    Fina bilder! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!