VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

God morgon gott folk!

God morgon! Har ni sovit gott? Här blev det en väldigt tidig morgon men med lite frukost i magen och en kopp kaffe så är vi på banan igen. Charlie sover fortfarande halvkasst och jag är faktiskt lite imponerad över att jag inte är tröttare än vad jag är.

Vad har ni för planer denna veckan då? Idag blir det veckohandling för vår del och sen kommer Emelie på besök. Imorgon kommer min mamma hit och stannar ett par dagar och då är det även grillkväll hos faster Sofia och Johan. Till helgen är det jobb som gäller för min del.

Body Mini Rodini | Hängselbyxa Villervalla | Strumpor KappAhl

charliegos


Annons

Kommentarer


  1. oplanerat 2015-06-29 on 10:30 Svara

    Åh, så fin body! Vart har du hittat den?

    Ja, det känns helt galet. Dom är ju fortfarande så små. Vi har startdatum 26 januari men jag hoppas på att Fredrik kan gå på föräldraledighet då och vara ledig fram till slutet av maj när jag tar examen och sen att jag är hemma med han igen fram till augusti. Alternativt att min bror kommer upp och jobbar hos oss som nanny men är inte säker på att han tycker det är en lika bra idé som jag haha

  2. oplanerat 2015-06-30 on 14:11 Svara

    sv:jättefin var den !:) Åhh, är du med i den gruppen? Du vill inte lägga till mig? Tror inte jag har någon på min vännerlista som är medlem

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!