VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Nya produkter från Sophie La Girafe

Jag har varit lite skeptisk till hudvårdsprodukter för bebisar men så har jag testat de små proverna från Sophie La Girafe som följt med babyboxar och annat och jag gillade dem faktiskt. De är ekologiska, bra för bebisarnas känsliga hud och innehåller inget skräp. Bubblebath, Hair & Body Wash och Baby Oil används såklart när vi badar och krämerna smörjer vi in med då och då.

Jag tycker de har en svag doft av lakrits, vilket mannen såklart inte alls gillar, men det bästa är nog ändå att de går in i huden så snabbt och kladdar inte. Nu har vi de stora produkterna hemma och de lär hålla ett tag!

20150628_100743


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!