VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Första paret byxor

Igår var vi i Fristad hos farmor och passade på att låna med hennes symaskin hem. Jag har inte använt en symaskin på över 10 år (och då var jag absolut inte bra på det!) men jag har fått lite inspiration från Maja och ville testa på att sy med de nya, fina tygerna.

Det gick faktiskt förvånansvärt bra och idag har jag ett färdigt par byxor till Charlie. De är inte perfekta men jag är helt klart nöjd för att vara första gången. Jag har dessutom lagt några saker på minnet som jag ska göra till nästa par så förhoppningsvis blir det bara bättre och bättre.

IMG_4633


Annons

Kommentarer


 1. sara 2015-05-30 on 19:27 Svara

  Söta byxor! :)

 2. Helen 2015-05-30 on 20:00 Svara

  åhh vad söta <3

 3. oplanerat 2015-05-30 on 23:51 Svara

  Jag är helt klart imponerad! Hade tyckt det var kul att testa sy till Joar men eftersom att jag nästintill fick min syfröken att börja gråta på syslöjden så vet jag redan om att det vore ett misstag att försöka haha.

  Ja, så mycket fint det finns. Det är svårt att få det enhetligt men jag försöker. Men det är inte lätt alltid

 4. Sara 2015-05-31 on 17:13 Svara

  Men så otroligt fina :) Tycker du är jätteduktig <3

  Svar från Mamma Malin:
  Åh, tack så jättemycket!

 5. caroline 2015-06-07 on 23:22 Svara

  åh! helt underbara! och va sugen jag blev på att sy! Vart fick du tag i måtten och allt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!