VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Filmtips v.18

Nu är det torsdag igen och det innebär ju lite filmtips inför helgen!

På bio
I helgen har bland andra Paul Blart: Mall Cop 2 biopremiär. Detta är en komedi med Kevin James i huvudrollen och som handlar om Paul som tar med sin tonårsdotter till ett årligt konvent för säkerhetsvakter. Då upptäcker han att en stöt är planerad mot hotellet han bor på och det är hans uppgift att stoppa det. Även dramakomedin Samba har premiär i helgen. Filmen är baserad på en bok och handla om Samba som kommit till Frankrike från Senegel för flera år sedan och har sedan dess försökt få tillvaron att gå ihop. Utbrända Alice försöker få livet på rätt köl igen och till slut korsas deras vägar.

Vi har dessutom Child 44 med både svensk regissör, Daniel Espinosa, och två svenska skådespelare, Joel Kinnaman och Noomi Rapace. Filmen utspelar sig på 50-talet och handlar om Stalins järngrepp och officeren Leo Demidov som tror att han är med och bygger upp ett perfekt samhälle men samtidigt börjar tvivla. Sist men inte minst har vi dramakomedin Min vän Antoine som handlar om en ensam fastighetsskötare som lite oväntat får kontakt med en ångestdrabbad inneboende.

På TV
På fredag visas bland annat Limitless (21.00 i TV6), The Break-Up (21.30 i TV3) och Huset vid sjön (22.00 i Kanal 5). Lördagen bjuder exempelvis på Bounty Hunter (21.30 i TV3), Contagion (21.30 i Kanal 5) och Dark Shadows (23.30 i TV12). Och på söndag kan ni bland annat se Wanderlust (21.00 i TV3) och Johan Falk: Barninfiltratören (21.00 i TV4).

Trailern till ”Child 44”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Uia6y9SRsj4[/youtube]


Annons

Kommentarer


  1. Marika 2015-04-30 on 11:12 Svara

    Sv: tänkte oxå göra lite olika puréer måste bara fixa fler mindre burkar ;)

  2. Therse 2015-04-30 on 11:59 Svara

    Inget att se som fångar mitt intresse, får kanske hyra något… Önskar er en fin Valborg!

  3. Amanda Jona [SPONTAN] 2015-04-30 on 15:53 Svara

    Tack för tipsen! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!