VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Charlie och Sophie

Charlie fick en ny kompis idag, nämligen Sophie La Girafe, en bitleksak som stimulerar både syn, hörsel, känsel och smak och är gjord i 100% naturligt gummi. Jag har hört mycket bra om Sophie och Charlie gillade henne så det blir nog bra detta.

Vi passade även på att utnyttja presentkortet vi fått på Kurragömma men vad vi köpte där får ni se imorgon!

IMG_3978


Annons

Kommentarer


  1. Mia 2015-04-30 on 21:29 Svara

    Ja det är en väldigt lugn och skön valborg :) Har precis sett en film och tänkte nu fördriva lite tid här vid datorn innan det är sovdags. Men mums så gott med lasagne! Det får mig att längta efter mormors lasagne, den var så himla god. Nu är det flera år sen sist jag åt lasagne, kanske får försöka ge mig på det här hemma nångång :) Mumsigt med jordgubbar och melon också! Själv har jag nyss ätit fruktsallad, nötchokladkvarg och liite naturgodis :)

  2. digitalchoklad 2015-05-01 on 22:04 Svara

    Härlig bild, ser ut som giraffen var god också! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!