VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

International Street Market 2015

I förmiddags klockan 10 var vi på plats i stan för att möta upp Maja och Lucas. Det är nämligen International Street Market i stan onsdag-lördag och det gäller ju att passa på när det är som minst människor i stan. Jag hade kanske förväntat mig några fler länder och bodar men det var mysigt ändå. Vi provade paella gjord på kyckling och spätzl och så inhandlade jag även några bitar fudge och äkta franska macarons.

Vid lunchtid tog jag sedan bussen direkt till BVC och den nya föräldragruppen jag har blivit inbjuden till. Mycket bättre säger jag men kommer berätta mer om det i ett annat inlägg.

IMG_3935 IMG_3936 IMG_3939 IMG_3943 IMG_3949


Annons

Kommentarer


 1. Life of Johanna 2015-04-29 on 20:09 Svara

  Det är så mysigt och gå på den tycker jag, den kommer alltid hit varje år :) och till mina föräldrar :)

  Härligt nya föräldrargruppen var bättre :)

 2. Sara 2015-04-30 on 10:35 Svara

  Åh så mysigt ! Kommer alltid till Halmstad i maj så ska in och kika då med. Får för en gång skulle köpa macarons med och givetvis fudge :)

 3. Mia 2015-04-30 on 18:10 Svara

  Tack så mycket! tycker det är kul att summera månaderna lite :)

  Ja vip-rummet är riktigt seg att läsa, inte alls så bra som jag trodde så nu har jag typ tappat lusten att läsa den och funderar på att avbryta den :(

  Jag var också på matmarknaden igår efter jobbet när jag var påväg hem. Tyckte inte de hade lika mycket som förra året men köpte såklart fudge som alltid ;)

  Hoppas ni får en bra och mysig valborgskväll! :)

 4. […] Förra året testade vi bland annat paella med kyckling och spätzl men i år fick det bli langos. Helt okej men inte så gott som jag hade förväntat mig. Det kan ju bero på vad man har på såklart. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!