VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hemmagjord myspöl

En tjej på Instagram visade att hon hade gjort en hemmagjord myspöl med hjälp av en barnpool, täcken och kuddar. Väldigt bra idé tyckte jag så igår åkte vi och köpte en barnpool. Kanske lite väl stor (fanns en mindre) men vi får se hur det funkar. Han får i alla fall plats med alla kompisar!

Vi använde sedan ett dra på-lakan och knöt ett snöre runt för att hålla det på plats. Sedan är det ett vanligt täcke i och så kan man fylla upp med typ filtar, gosedjur, kuddar och lite annat för att få en myskänsla. Hundra spänn tål ju att jämföras med de som finns ute på marknaden för över tusenlappen, eller hur?

IMG_3888


Annons

Kommentarer


  1. marika 2015-04-28 on 18:48 Svara

    Men vad smart!

  2. Angelica 2015-04-28 on 22:45 Svara

    Åh vad smart!!!

  3. Amanda Jona [SPONTAN] 2015-04-29 on 14:32 Svara

    Men nej så smart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!