VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Tips på mammabloggar!

Jag tänkte jag skulle passa på att tipsa er om lite mammabloggar som jag har följt under min graviditet och även efteråt. Det finns hur många som helst men här är några av de och fler kommer en annan gång.

Mariafashionstars.blogg.se fick sin dotter, Leah, i november. Hon har en son sedan tidigare också så här får man läsa om livet med två barn och hur det går. Eftersom Leah är lite drygt 1,5 månad före Charlie kan man läsa om och se utvecklingen innan det kommer till den här mannen och det är roligt.

fashionstars

Carrominbebis.com/blogg/carrobarro har även hon blivit tvåbarnsmamma. Den 11 januari fick hon sitt andra barn och det var ju nästan då jag var beräknad. Även här kan man alltså läsa om livet som flerbarnsförälder.
carrobarro

Moa, oplanerat.vimedbarn.se, och jag hade BF rätt så tätt inpå varandra men 16 januari valde hennes Joar att titta ut så i slutändan skiljer det tre veckor på våra pojkar. Det har dock varit roligt att följas åt under graviditeten och nu även läsa om de små killarna.
oplanerat

Erika på bloggen frokenwallberg.vimedbarn.se fick en liten Frank i mitten av februari. Det är också en väldigt kul blogg att läsa och den har funnits med bland favoriterna ett tag nu.

Några dagar efter Erika ovan fick även Johannalifeofjohanna.se en son, Hugo. Det är också en blogg jag har läst länge och vi har följt åt lite under graviditeten med våra bloggar. Vi fick båda foglossning och blev sjukskrivna exempelvis så vi har utbytt lite erfarenheter.

Och så Mikaelaaprilunge.vimedbarn.se som fick en liten son, V. En härlig blogg helt enkelt!
aprilunge

Sist men inte minst vill jag även tipsa om Ulricagravidresan.blogg.se som den 15 mars fick lilla Isabella. Alltså en helt färsk bebis där och det är så roligt att läsa om!
gravidresan


Annons

Kommentarer


 1. Carro 2015-03-31 on 14:10 Svara

  Åå men vad roligt, tack så mycket för att du tipsa om mig

 2. Therese 2015-03-31 on 15:20 Svara

  Bra tips, en läser jag redan, men resten ska jag spana in!

 3. Mikaela 2015-03-31 on 15:56 Svara

  Men oj! Gulledig, vad glad jag blir! :)

 4. Anette Starby 2015-03-31 on 15:59 Svara

  Vad roligt med tips på mammabloggar och dessa ska jag spana in :-D

 5. Life of Johanna 2015-04-01 on 14:12 Svara

  åh kul med tips och kul att jag fick vara med, tack! Skall kika in de flesta, bara en jag redan läser :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!