VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Mumin på Junibacken

I höstas gick barnteatern ”Hur gick det sen?” här i Borås. Teatern bygger på boken med samma namn av Tove Jansson och om Muminfamiljen. Nu har de dock flyttat in på Junibacken. Där går föreställningen dagligen men man kan också besöka Mumindalen och hälsa på i Muminhuset. Det går även att betrakta stjärnhimlen i observatoriet, åka karusell och akta sig för Hattifnattar.

Mumin kommer att finnas på Junibacken till januari 2017 och innan dess hoppas jag att jag har hunnit dit.


Annons

Kommentarer


 1. Mizca 2015-03-30 on 17:01 Svara

  Svar: Har du missat flygande tefaten? Dem är jättegoda … dem sura är bäst :) Hihi!
  Så du åt också Rigi .. ?

  Vi gjorde det nu, vi hade så pass mkt mat i frysen att det räckte hela april – det vi skall komplettera är köttfärs, pasta, potatis och så mejeriprodukter – så känns riktigt bra nu :)

  • lillamalin 2015-03-31 on 11:09 Svara

   Jodå, det gjorde jag! Goda var de :)

 2. Min son har fått dille på Mumin nu så det hade ju varit hur kul som helst om vi kunde ta oss till Junibacken vi också innan år 2017 ;) hehe. Vi pratade senast i morse om att försöka åka till Muminlandet i Finland med barnen nästa sommar. Jag är ju halvfinsk så det är extrakul att han gillar Mumin :)

  sv; Nej vad tråkigt att de inte tog sig tid att läsa ditt förlossningsbrev :( Speciellt när man är förstagångsföderska så kan det vara rätt läskigt så det är fint att skriva ner sina tankar om vad som komma skall.

  Men det gick bra under förlossningen ändå? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!