VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Regnig torsdag

Hallå på er! Det blev inget morgoninlägg idag. Jag sov nämligen ut ganska så bra och fick istället lite bråttom till öppna förskolan, precis som vanligt. Väl där träffade jag i alla fall Anna och Maja och det var riktigt skönt att komma ut och träffa lite folk igen. Eftersom Charlie inte riktigt var på topp förra veckan och i början på den här veckan har det ju inte blivit några dejter men nu så. För en gångs skull var Charlie dessutom ganska pigg och vi kunde vara med på hela sångstunden. Han satt också med vid bordet när vi åt lite våfflor. Mums!

Nu är vi hemma igen efter att ha promenerat hem i ösregnet. Mysigt värre! Dags för lunch och sedan får vi se vad som händer under eftermiddagen.

Tindra försöker hålla Charlie vaken ;)

Tindra försöker hålla Charlie vaken ;)


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!