VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Philips Avent Ångkokare och mixer

Jag lyckades hitta den här barnmatsberedaren begagnat och fick hem den i helgen. Igår kunde jag inte låta bli att testa den och körde därför några varianter på fruktpuréer. Det blev blåbär, en med päron, äpple och mango samt en mango och banan. Jag fryste sedan in det i isbitsformer. Hur enkelt som helst så den lär nog bli välanvänd!

Det som är så smidigt med den är att man kan ha behållaren åt ena hållet, ångkoka frukten eller maten, och därefter vända den direkt för att mixa. Sedan är det bara att hälla upp. Lite recept kommer att dyka upp så småningom men jag väntar tills min lilla har kommit dit.

SCF870_20-A3P-global-001


Annons

Kommentarer


  1. Carro 2015-03-10 on 11:23 Svara

    Men gud vilken smart grej! Sån måste jag kolla efter

  2. Maria 2015-03-10 on 12:28 Svara

    verkligen toppen att man kan frysa in :)

  3. Sockenvägens Söta 2015-03-10 on 16:04 Svara

    En ånkgokare vore nått, har sneglat på en ett tag, liksom en tryckkokare, men ännu inte investerat i endera… Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!