VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Gorgonzola- och fläskfilégryta

IMG_2093

Vi testade ett recept från Jennys Matblogg igår och det blev så gott så tänkte tipsa vidare om det! En väldigt krämig gryta och det var enkelt och lättlagat.

Till 4 personer :
1 putsad fläskfilé
1/3 finhackad / riven gul lök
salt & peppar
smör
1,75 dl grädde
150 gram philadelphiaost
0,25 msk kinesisk soya
1 msk kalvfond
75 gram gorgonzolaost

Serveras med pasta.

Gör grytan så här:
Koka pastan enligt anvisningar på förpackning,
Skär upp den putsade filén i lagom stora bitar – salta och peppra. Hetta upp en stekpanna, och låt smöret tystna – lägg på fläskfilén och löken samtidigt. Och fräs tills filén fått fin färg . Tillsätt grädde, fond, soya och rör ner philadelphiaosten – låt sjuda upp. Till sist smula ner gorgonzolaosten, och låt smälta innan du servera med god pasta.


Annons

Kommentarer


  1. sara 2015-02-28 on 15:09 Svara

    Gott! :)

  2. sara 2015-02-28 on 15:09 Svara

    Gott! :)

  3. Vano 2015-02-28 on 16:25 Svara

    Vad gott =)

  4. Vano 2015-02-28 on 16:25 Svara

    Vad gott =)

  5. Mizca 2015-02-28 on 17:10 Svara

    Det där receptet snodde jag – lät så gott :)

    Svar: Ja, Öland är jättemysigt. Är glad att Jimmys föräldrar bor kvar här så vi kan besöka lite titt som tätt och veta att vi har nånstans att bo =)

  6. Mizca 2015-02-28 on 17:10 Svara

    Det där receptet snodde jag – lät så gott :)

    Svar: Ja, Öland är jättemysigt. Är glad att Jimmys föräldrar bor kvar här så vi kan besöka lite titt som tätt och veta att vi har nånstans att bo =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!