VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Fredagsmys hos Maja

Den här dagen började inte jättebra alltså! Jag tyckte jag låg bra i tid, sedan påminde Anna mig om en sak så fick gå igenom lägenheten två gånger för att hitta. Därefter blev det då lite bråttom till bussen varpå jag plockar upp Charlie, snubblar över en Gekåskasse och lyckas trampa sönder en energidryck som låg i kassen. Dricka överallt och ja, behöver jag ens meddela att jag inte hann med den bussen?

Helt svettig kom jag i alla fall till stan där jag mötte upp Anna. Det blev lite shopping på KappAhl och H&M och sen åkte vi hem till Maja för lite fredagsmys. Det var egentligen tänkt att vi även skulle gått hem till Alice som fick sin dotter i förra veckan men hon var inte helt kry så det blev lunch och efterrätt hos Maja och en massa mammasnack. Charlie, Tindra och Lucas turades om att ha skrikfest men livet blev ganska så bra efter lite mat.

IMG_2080 IMG_2086


Annons

Kommentarer


 1. Viktoria - Gravidblogg 2015-02-27 on 22:42 Svara

  nej jag håller med, det är jätte dåligt utbud på barnkläder i små storlekar :/ Men jag gillade verkligen ap-bodyn jag köpt och outfiten med getingen :)

 2. Moas oplanerade (gravid)blogg 2015-02-27 on 23:27 Svara

  Åh, verkligen mindre kul start på dagen. Men den där bebishögen ser bra allt mysig ut! :)

  – Tack, det gick bra äntligen :) Sista dagen och allt!

  Nej, det känns lite väl tidigt att behöva oroa sig för sådant när de är så små. Jag tror dessutom en själv vet vad som är bäst för sitt barn än vad en kurva säger.

 3. Moas oplanerade (gravid)blogg 2015-02-27 on 23:27 Svara

  Åh, verkligen mindre kul start på dagen. Men den där bebishögen ser bra allt mysig ut! :)

  – Tack, det gick bra äntligen :) Sista dagen och allt!

  Nej, det känns lite väl tidigt att behöva oroa sig för sådant när de är så små. Jag tror dessutom en själv vet vad som är bäst för sitt barn än vad en kurva säger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!