VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Napp och flaska

Innan Charlie föddes skrev jag ju lite om bland annat napp från födseln och jag hade nog förväntat mig mer reaktioner på det än vad vi faktiskt har fått, både när det gäller det och när det gäller flaskmatning. Napp fick han nämligen redan på BB och även om en av barnmorskorna sa något i stil med ”ja, ni vet ju vad vi tycker om det där” så var det också det enda. Hon la även till ”det är ju ert barn så ni får ju bestämma” och precis så är det ju.

Flaskan introducerades en dryg vecka efter förlossningen och det var för att vi ville dela lite på ”arbetet”. Jag pumpar alltså ur mjölk och häller på flaska och låter Kristoffer mata honom. Han får även ersättning vid vissa tillfällen, exempelvis när vi är ute på stan eller liknande. Jag är nämligen inte riktigt bekväm med att amma, särskilt inte offentligt. Inte heller där har någon sagt något mer än BVC-sköterskan som tyckte det var jättebra att vi kunde dela på matningen.

Sex dagar gammal Charlie

Sex dagar gammal Charlie


Annons

Kommentarer


 1. Angelica 2015-01-31 on 14:39 Svara

  I mars :) (såg att jag skrivit fel) Sorry.

 2. Lena 2015-01-31 on 15:18 Svara

  Ni gör så rätt. Man skall göra det som känns rätt och bekvämt både för sig själv och för babyn.

 3. Sofia Fritzson 2015-01-31 on 15:51 Svara

  Vad skönt att han tar både napp och flaska! Jag hade problem med det för alla barn, vet inte om vi började försent eller inte var tillräckligt ihärdiga eller om de helt enkelt inte var några flaskbarn.

 4. Nathalie 2015-01-31 on 21:53 Svara

  Vilken sötnos!

 5. Moas oplanerade (gravid)blogg 2015-01-31 on 22:17 Svara

  Vi började med napp när Joar var en vecka gammal. Jag trodde först också att jag skulle möta massa negativa reaktioner om det men det har varit tvärtom. Barnmorskorna har typ uppmuntrat om det nu när nya rön visar på att napp minskar plötslig spdbarnsdöd. Ersättning ska vi nog börja med lite i veckan. Jag har inte alls lika mycket mjölk i brösten vid 22 tiden när han vill äta och så hamnar vi lite i ofas resten av kvällen.

  Men nog har Charlie en namnsdag alltid. Tror att de ändrat så alla namn har en namnsdag nuförtiden :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!